VNU

Algemene informatie

Op woensdag 2 oktober 2013 vond in Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht het 4e Nationaal Industrie Debat plaats. Het thema was “Samen toekomst maken met techniek”.

Samen toekomst maken met techniek

Vertegenwoordigers van industriële bedrijven, branche-organisaties, overheid, onderwijs en wetenschap en sociale partners gingen onder leiding van Charles Groenhuijsen op zoek naar verbinding. Professor dr. Ben Dankbaar (Radboud Universiteit Nijmegen) leidde het debat in met de presentatie van de Monitor Technische Arbeidsmarkt 2013 en zijn visie op de resultaten. Vervolgens ging debatleider Charles Groenhuijsen aan de hand van vier stellingen met debaters en het publiek op zoek naar de kansen om “Samen toekomst te maken met techniek”.
> Monitor Technische Arbeidsmarkt 2013
> Verslag van het debat
> Videoverslag

Cartoons

Cartoonist Kurf (John Körver) was tijdens het debat aanwezig en legde de sprekers en de discussies live vast in rake illustraties.
> Bekijk het debat in cartoons

Organisatie

Het 4e Nationaal Industrie Debat werd georganiseerd door de Stichting voor Industriebeleid en Communicatie (SIC) in samenwerking met TechniekTalent.nu en VNU Exhibitions Europe. Tijdens het debat droeg SIC symbolisch de activiteiten over aan TechniekTalent.nu.
> Meer informatie

> Blader door de presentaties en rapporten